Οι κινήσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνουν Αδριατική Λίγκα

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 16:08
UPD:16:46
OLYMPIAKOSBC.GR
A- A A+

Η Αδριατική Λίγκα φαίνεται ως πιθανός προορισμός για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, εφόσον αυτό είναι εφικτό και αν οι «ερυθρόλευκοι» μετουσιώσουν σε πράξη την αποχώρησή τους από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, ο πειραϊκός σύλλογος έστειλε επιστολή προς τη Λίγκα ζητώντας από τον εκτελεστικό διευθυντή της, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, πληροφορίες για μια σειρά θεμάτων, όπως τη λειτουργία της, τη μετοχική σύνθεσή της και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας», επιβεβαίωσε ο Νόβοσελ. «Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας», συνέχισε.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, στην Αδριατική Λίγκα έχει οριστεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την 11η Απριλίου, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα στις τάξεις των συλλόγων είναι θετικό, με μόνο προβληματισμό το ζήτημα των μετακινήσεων. 

Να σημειωθεί επίσης μια ανάρτηση με... νόημα στο Facebook από τον διευθυντή μάρκετινγκ του Ολυμπιακού, Νίκο Λεπενιώτη, η οποία αναφέρει:

«Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι no 1 sport, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις