Διαφημιστική καμπάνια της ΠΓΔΜ μέσω CNN

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2006 16:25
A- A A+

Συμφωνία για την τουριστική προβολή της ΠΓΔΜ από το CNN υπέγραψαν σήμερα στα Σκόπια επρόσωποι της κυβέρνησης και ο αντιπρόεδρος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Ράνι Ράαντ.

Στόχος της διαφημιστικής καμπάνιας της ΠΓΔΜ στο δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο είναι ανάδειξη των τουριστικών προορισμών της χώρας, η παρουσίαση των αρχαιολογικών τόπων και της τοπικής αρχιτεκτονικής, καθώς και των επενδυτικών ευκαιριών που προσφέρει η ΠΓΔΜ.

«Απώτερος στόχος της διαφημιστικής αυτής εκστρατείας είναι η βελτίωση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό και η ανάδειξη της προοπτικής από την απόκτηση του καθεστώτος υποψήφιας προς ένταξη στην Ε.Ε. χώρας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπροόσωπος της ΠΓΔΜ, Σάσο Τσολάκοφσκι.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του CNN, η προβολή της ΠΓΔΜ στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο θα βοηθήσει τις προσπάθειες για την οικονομική ανάπτυξης της χώρας και για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Κυβερνητικοί κύκλοι στα Σκόπια σχολίαζαν ότι ανάλογη προβολή στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο είχαν πρόσφατα η Κροατία και το Μαυροβούνιο και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα θετικά.

Η διαφημιστική καμπάνια της ΠΓΔΜ στο CNN, το ύψος της οποίας ανέρχεται στα 300.000 ευρώ (που θα εξασφαλίσει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ανασυγκρότησης), θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και θα διαρκέσει τρεις μήνες, με την προβολή περίπου 250 διαφημιστικών σποτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή