Όταν η άνεση φοράει τα καλά της

Host stories: Το casually dapper έχει την τιμητική του
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 08:29
UPD:08:48
In Icons We Trust
A- A A+

Ένα χαλαρό λουκ εσωτερικού χώρου δεν περιορίζεται μόνο σε φόρμες, φούτερ και παλιά πουλόβερ.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, μπορούμε να στήσουμε μία εμφάνιση όπου η άνεση ταυτίζεται με την κομψότητα και η αρμονία των χρωμάτων εκπέμπει τόση χαλαρότητα όση απαιτείται από τις περιστάσεις.

IN ICONS WE TRUST

* Ο καιρός ακόμη επιτρέπει στα λεπτά ζιβάγκο να ντύνουν κατάσαρκα το σώμα, κάτω από ένα σακάκι, δίνοντάς του τον ιδανικό καμβά για ενδιαφέρουσες δοκιμές με ποσέτ και patterns.

* Το εν λόγω σακάκι μπορεί να παίζει όσο θέλει με τα χρώματα και τα σχήματα, χωρίς ποτέ να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Αρκεί να επιμεληθούμε το υπόλοιπο λουκ ώστε να κρατά τους τόνους χαμηλά.

* Ένα παντελόνι από μαλλί και βαμβάκι σε ίσια γραμμή μπορεί να υιοθετήσει πολλαπλές μετενσαρκώσεις. Εδώ στέκει υπέροχα παρέα με το ζιβάγκο και αφήνει τα παπούτσια να πρωταγωνιστήσουν.

* Τις φορές που η διάθεσή σας τείνει μακριά από τα άνετα και κομψά loafers, διαλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν αλλάζει πολύ την αίσθηση του συνόλου. Τα oxford shoes σε μίνιμαλ, λεπτή γραμμή θα υποστηρίξουν το λουκ σας με τον ίδιο, διακριτικό τρόπο.

* Αν έχετε διάθεση για λίγη περιπέτεια, διαλέξτε την πιο έντονη ποσέτ στο συρτάρι σας.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Σακάκι από μαλλί και μετάξι, παντελόνι από μαλλί και βαμβάκι, ζιβάγκο και μεταξωτή pochette όλα Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr

Δερμάτινα oxford shoes από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή