Επίσημη επίσκεψη Στυλιανίδη στην Αρμενία 29-30 Μαρτίου

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2006 17:36
UPD:17:37
A- A A+

Επίσημη επίσκεψη στο Ερεβάν της Αρμενίας θα πραγματοποιήσει στις 29 και 30 Μαρτίου ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, κατά την επίσκεψη θα συνεδριάσει η 4η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή (ΜΔΕ) Ελλάδος-Αρμενίας, ενώ θα υπογραφεί Πρωτοκόλλο διμερούς οικονομικής συνεργασίας και Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ ΣΕΒ και της Ένωσης Κατασκευαστών και Επιχειρηματιών Αρμενίας.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών θα έχει ιδιαίτερες συνομιλίες με τον πρόεδρο της Αρμενίας, Robert Kocharian, τον πρωθυπουργό, Andranik Margarian, τον υπουργό Γεωργίας και συμπρόεδρο στη ΜΔΕ, Davit Lokian, τον υπουργό Εμπορίου και Οικονομικής Ανάπτυξης, Karen Chishmaritian, τον υφυπουργό Εξωτερικών, Arman Kirakosian, και τον Πατριάρχη Αρμενίας Karekin II.

Τέλος, ο κ. Στυλιανίδης θα επισκεφθεί το σχολείο 132 στο Ερεβάν, η κατασκευή του οποίου έγινε με χρηματοδότηση της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Hellenic AID) του υπουργείου Εξωτερικών, και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο γενοκτονίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή