Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητεί την έκπτωση Γκαγκάτση από τη Σούπερ Λίγκα

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 17:24
UPD:17:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του συνεταιρισμού, εκτός αν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ παραιτηθεί.

Μετά την ποινή πενταετούς κάθειρξης για απιστία σε βαθμό κακουργήματος (για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας») που επιβλήθηκε στον κ. Γκαγκάτση (με αναστολή ως την έφεση), η πειραϊκή ΠΑΕ ζητεί εφαρμογή του νόμου για τα κωλύματα παραγόντων, την άμεση σύγκληση έκτακτου ΔΣ και την έκδοση (εντός 15 ημερών) διαπιστωτικής πράξης για την έκπτωσή του.

«Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας για την διαφύλαξη των συμφερόντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ιδίως δε για κάθε οικονομική ζημία που έχει υποστεί ή θα υποστεί ο Συνεταιρισμός από την συνέχιση της -από κάθε άποψη- παράνομης διατήρησης του κ. Γκαγκάτση στην θέση του για τον χρόνο από την τελεσίδικη παραπομπή του σε βαθμό κακουργήματος και εντεύθεν», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η επιστολή του Ολυμπιακού προς τη Λίγκα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις