Polestar: Υψηλές επιδόσεις με online παραγγελία

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ευρείας παραγωγής της Polestar
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 16:29
STEFAN ISAKSSON
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση 

Η Polestar, η μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, ιδιοκτησίας του Volvo Car Group και της Zhejiang Geely Holding, αποκαλύπτει το νέο Polestar 2 και περνά στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξής της. Το Polestar 2 είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, που φέρνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων πιο κοντά σε ένα ευρύτερο κοινό με προοδευτική αντίληψη για τη σύγχρονη αυτοκίνηση. Προσφέρει avant-garde σχεδίαση και μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες της κατηγορίας των premium compact ηλεκτρικών μοντέλων.

Το Polestar 2 είναι ένα premium πεντάθυρο fastback με δύο ηλεκτροκινητήρες, μπαταρία χωρητικότητας 78 kWh και αυτονομία έως και 500 χιλιόμετρα (στον κύκλο WLTP), το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα CMA (Compact Modular Architecture) της Volvo. Με μια ψηφιακή λύση συνδεσιμότητας που είναι διαθέσιμη τόσο μέσα στο αυτοκίνητο (in-car) όσο και σε φορητές συσκευές, η Polestar αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες που δίνουν στους ιδιοκτήτες του Polestar 2 εύκολη και απροβλημάτιστη πρόσβαση στα μεγαλύτερα δημόσια δίκτυα φόρτισης σε όλον τον κόσμο.

Όπως όλα τα αυτοκίνητα της Polestar, το Polestar 2 θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες μόνον online, στις αγορές όπου αρχικά έχει ανακοινώσει η εταιρεία την παρουσία της (Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία και Μεγάλη Βρετανία). 

Η ενδεικτική τιμή για την έκδοση λανσαρίσματος του Polestar 2 είναι 59.900 ευρώ. Οι προπαραγγελίες είναι ήδη ανοιχτές online.
Η παραγωγή του Polestar 2 ξεκινά στις αρχές του 2020. Το νέο μοντέλο κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και στη συνέχεια θα ξεκινήσει για ένα παγκόσμιο road show σε όλη τη διάρκεια του 2019. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή