Γιόρτασε τα γενέθλια με «τεσσάρα»

Άκρως αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός, συνέτριψε με 4-1 τον Άρη ανήμερα των 94 ετών από την ίδρυσή του
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 21:38
UPD:21:40
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Με το καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 94α γενέθλια του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 4-1 του Άρη στο Καραϊσκάκη και μείωσαν ξανά στο -7 από τον πρωτοπόρο, ΠΑΟΚ, έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Super League.

Το τελικό σκορ δεν φανερώνει σε καμία περίπτωση την πραγματική εικόνα του αγώνα, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο. Με τρεις τελικές προσπάθειες οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν 2 γκολ, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς, που ήταν καλύτεροι στο γήπεδο κι αν ήταν πιο προσεκτικοί σε 2-3 περιπτώσεις, θα είχαν σίγουρα προηγηθεί.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που παρά την ήττα της έχει διαφορά +5 από τον έκτο Παναθηναϊκό (37 έναντι 32), ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα στο 24'. 

Μετά από λάθος του Μιράντα ο Φετφατζιδης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά το πλασέ του δεν κατέληξκε στα δίχτυα. Η μπάλα «τιμώρησε» τους «κίτρινους» τρία λεπτά αργότερα, όταν μετά από πάσα του Ελαμπντελαουΐ ο Μασούρα από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης, οκτώ λεπτά μετά, έχει από σκόρερ, δημιουργός. Από δική του ασίστ ο Ποντένσε «έγραψε» το 2-0 (η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Άρη κι άλλαξε πορεία).  

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Άρης ξαναμπήκε στο ματς στο 74΄, με τον Μαρτίνες να νικά τον Σα και να μειώνει σε 2-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, όμως, των φιλοξενούμενων, ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1. Ο Ποντένσε στο αμέσως επόμενο λεπτό έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (και σε αυτό το τέρμα η μπάλα άλλαξε πορεία από το πόδι αμυντικού των «κιτρίνων»). 

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Γκερέρο στο 90', ο οποίος μετά από σέντρα του Κούτρη δεν δυσκολεύτηκε να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις