Έξι βήματα απομένουν για τον ΠΑΟΚ

«Καθάρισε» και τον Ατρόμητο ο «Δικέφαλος» του Βορρά με 3-0 και πλησιάζει η ώρα της στέψης
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 19:45
UPD:19:49
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Έξι βήματα απομένουν ακόμη για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κόψει πρώτος το νήμα στη Super League και να στεφθεί πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε σχετικά άνετα στην 21η νίκη της στο πρωτάθλημα, με το 3-0 επί του Ατρόμητου, που παρατάχθηκε με πάρα πολλές απουσίες στην Τούμπα, αλλά στάθηκε πάρα πολύ καλά κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το αήττητο που έχει στη Super League, παίζοντας καλό, κατά διαστήματα, ποδόσφαιρο, ενώ ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός από τον αντίπαλό του.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 16΄, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ακπομ από τον Κατράνη. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε άσχημα και ο Θεοδωράκης έσωσε την ομάδα του. 

Ο ΠΑΟΚ ως το 30' ήταν φλύαρος και προβλέψιμος και αυτό  έδωσε τα περιθώρια στην ελλιπέστατη αθηναϊκή ομάδα να «χτυπήσει» το ματς επί ίσοις όροις. Ομως πριν τελειώσει το ημίχρονο η λύση ήρθε με... πορτογαλική συνταγή.

Στο 38' ο  Βιεϊρίνια έκανε υπέροχη σέντρα και ο Ολιβέϊρα με καρφωτή κεφαλιά- ψαράκι παραβίασε την εστία του Θεοδωράκη για να ανοίξει το σκορ για τους πρωτοπόρους. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ακπομ κέρδισε το δεύτερό του πέναλτι, που αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για να ολοκληρωθεί με το σκορ αυτό (2-0) το πρώτο 45λεπτο. 

Στην επανάληψη ο Νταμίρ Κάναντι έκανε μια πρόωρη αλλαγή για να δώσει επιθετικότητα στην ομάδα του. Πέρασε στο ματς τον Μανούσο αντί του Κατράνη, ελπίζοντας σε πιο αποτελεσματική αντίδραση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ομως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που δημιούργησε πρώτος την καλύτερη ευκαιρία. Στο 53' από γύρισμα του Μπίσεσβαρ στην περιοχή, ο Ακπομ έχασε μοναδική ευκαιρία στέλνοντας εξ επαφής τη μπάλα άουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε ασφαλώς καλύτερα, ο ΠΑΟΚ επαναπαύτηκε στο 2-0 κι έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους που στο πρώτο 20λεπτο αυτού του διαστήματος είχαν  κατοχή μπάλας στο ευμεγέθες ποσοστό 71% έναντι 29% του ΠΑΟΚ. 

Ωστόσο ο «Δικέφαλος» δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα και στο 83' ο Πολωνός Σφιντέρσκι σημείωσε το τρίτο γκολ για την ομάδα του, στην πρώτη επαφή με την μπάλα, μετά από υποδειγματικό πλασέ, σε θαυμάσια ασίστ του Μπίσεσβαρ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις