«Σφράγισε» το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ της Euro League ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 19:25
UPD:22:03
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του γυναικείου Champions League υδατοσφαίρισης εξασφάλισε η ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τη σημερινή της νίκη με 10-6 επί της Σεν Αντρέου στο «Πέτρος Καπαγέροφ».

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν ανώτερες σε όλα τα οκτάλεπτα του δεύτερου προημιτελικού και, σε συνδυασμό με το 16-7 της πρώτης αναμέτρησης στην Καταλονία πριν δύο εβδομάδες, πήραν πανηγυρικά το «εισιτήριο» για την καταληκτική φάση της διοργάνωσης μετά από δύο χρόνια. 

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 με Τσουκαλά και Έγκενς. Η Σεντ Αντρόυ μείωσε 3-2 στην παίκτρια παραπάνω και η Πλευρίτου έκανε το 4-2 του πρώτου οκταλέπτου. 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου, η Σαντ Αντρέου μείωσε σε 4-3, όμως οι Πλευρίτου και Μπάνκλινγκ έφεραν το 6-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου. 

Ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά στα +4 με την Ελευθεριάδου και «καθάρισε» την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο 9-4 με την Αβραμίδου και η Γιάσκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 2-1, 2-2 

Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα 

Σαντ Αντρέου: Σάντσεζ Γκονζάλεθ, Πένια Καράσκο, Γκουάλ Ροβιρόσα, Λούκε Καγιέχο, Μορέλ Εσπιναγκόζα 1, Αρίνο Ρουίθ, Γιάκοβιτς 2, Σκλίκινγκ 1, Παλάσιο Λίντε, Κένινγκ 1, Κρέσπι Μπαρίγα 1, Σάντζεθ Πέρεθ, Νιέτο Γιάσνι

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις