Μηδέν σε όλα στα Πηγάδια

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 18:26
UPD:18:33
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Σε ματς που θα έχει κιόλα ξεχαστεί από τους λιγοστούς φιλάθλους που το παρακολούιησαν, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, υπήρχαν πολλά νεύρα από τους ποδοσφαιριστές και αυτό είχε ως συνέπεια να παιχτεί κακό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας μπορεί να χαρακτηριστεί ο «κερδισμένος» της αναμέτρησης, καθώς ήθελε βαθμό ή, βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, ενώ οι Ακρίτες έχασαν μία ακόμη ευκαιρία για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο 28', όταν ο Μπαριέντος τροφοδότησε τον Γέντρισεκ, εκείνος γύρισε ωραία, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Η ακριτική ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς έμπνευση, δεν δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τη Ξάνθη να πιέζει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, όπως και οι όποιες ξαφνικές αντεπιθέσεις του Αστέρα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, λόγω της αποβολής του Μπελόκ (δεύτερη κίτρινη), για μαρκάρισμα πάνω στον Μπαριέντος, η Ξάνθη πίεσε περισσότερο, αλλά και πάλι χωρίς ουσία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις