«Φρένο» στο σερί ηττών θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός με Μπούντουτσνοστ

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 13:03
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Πέντε σερί ήττες στην Euroleague είναι πάρα πολλές για τον Ολυμπιακό, που για ψυχολογικούς, αλλά κυρίως για βαθμολογικούς λόγους, θα επιδιώξει απόψε (8/03, 20:00) στην Ποντγκόριτσα να βάλει ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει αφάνταστα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, θα τα δώσουν όλα για το «διπλό», έτσι ώστε έξι ματς πριν το φινάλε της regular season, να διατηρηθούν μέσα στην οκτάδα που θα στείλει τις ομάδες που θα βρεθούν μέσα σε αυτή στην 30ή αγωνιστική στην φάση των play off της διοργάνωσης.

Η Μπούντουτσνοστ με ρεκόρ 6-18 δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα για πρόκριση και θα παίξει χωρίς άγχος μπροστά στο κοινό της, έτσι ώστε να πάρει μια νίκη και γενικά ό,τι καλύτερο μπορεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Στον Ολυμπιακό, άλλωστε, δεν ξεχνούν ότι μέσα στην έδρα της η ομάδα του Μαυροβουνίου έχει νικήσει, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια, δείγμα του πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει εφόσον υποτιμηθεί.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, θα στερηθεί μόνο των υπηρεσιών του τραυματία, Γιάνις Στρέλνιεκς.

Διαιτητές του αγώνα, είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα και ο Λιθουανός Μπόρις Σούκις. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις