Μπερδεύοντας τα prints

Ready to print: Στους συνδυασμούς διαφορετικών patterns, ο τολμών συνήθως νικά
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 08:59
UPD:08:59
Iniconswetrust
A- A A+

Ένα έντονο print οφείλει να στηρίξει ολόκληρη εμφάνιση, αφήνοντας το υπόλοιπο σύνολο σε ρόλο ήσυχου συμπρωταγωνιστή.

Ωστόσο, όπως διερωτάται η ομάδα του In Icons We Trust, τι θα συνέβαινε εάν μία ημέρα τολμούσατε να μπλέξετε διαφορετικά και αντιφατικά μεταξύ τους prints, στην ίδια εμφάνιση;

INICONSWETRUST

• Εδώ οι κανόνες είναι μυστικοί και ακολουθούνται πιστά. Το πουκάμισο, το σακάκι, η γραβάτα και η ποσέτ δεν έχουν, φαινομενικά, καμία σχέση μεταξύ τους.

• Κι όμως, η ρίγα του πουκαμίσου υιοθετεί στοιχεία από το καρό του σακακιού, και η ποσέτ υπογραμμίζει το color blocking στιλ των διαφορετικών κομματιών.

• Όσο για τη γραβάτα, κινείται, δικαιωματικά, solo.

• Σπουδαίο ρόλο παίζει το ότι τα διαφορετικά στοιχεία του λουκ αποτελούν κομμάτια της ίδιας συλλογής. Όσο διαφορετικά και να είναι μεταξύ τους, όσο και να ανήκουν σε εντελώς διαφορετική χρωματική παλέτα, υπάρχει μία νοητή γραμμή που τα ενώνει, αυτή της αισθητικής.

• Ακόμη κι αν δεν επιλέξετε κομμάτια από την ίδια συλλογή, επιστρέψτε στην επιλογή σας να έχει μία δεύτερη σκέψη. Ακόμη κι αν δεν φανεί σε πρώτη ανάγνωση, η σύνδεση ανάμεσα στα στοιχεία του συνόλου σας θα είναι εμφανής.

INICONSWETRUST

• Το παντελόνι κρατά μία ουδέτερη στάση, παραμένοντας στην ήσυχη ζώνη του λευκού βαμβακερού. Μόνο έτσι δίνει το δικαίωμα στα διαφορετικά prints να παίξουν δίκαια μεταξύ τους.

• Ένα ωραίο ζευγάρι κλασικά παπούτσια, όπως αυτά τα δετά oxfords, θα κρατήσουν την ισορροπία με έξυπνο τρόπο.

ΤΗΕ LOOK

Σακάκι από μαλλί και βαμβάκι, πουκάμισο, βαμβακερό παντελόνι, μεταξωτή γραβάτα και pochette όλα Tommy Hilfiger. Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques. 

Ρολόι από την IWC Chronograph Editon «Laureus Sport for Good». Διαθέσιμο στο www.iwc.com . 

Γυαλιά οράσεως Moncler. Διαθέσιμα από το κατάστημα OCCHIO Papavassiliou, Σταδίου 5, https://goo.gl/maps/BaUZBB9nZEM2 .

INICONSWETRUST

Δερμάτινα Oxford shoes από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο  www.classico.gr.

ΠηγήIn Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή