Εκτός αποστολής ο Στρέλνιεκς

Με 13 παίκτες θα αναχωρήσει για το Μαυροβούνιο ο Ολυμπιακός, για τον «τελικό» της Παρασκευής (8/03) με την Μπουντούτσνοστ
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 19:19
UPD:19:20
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Χωρίς τον ανέτοιμο, Γιάνις Στρέλνιεκς, θα ταξιδέψει αύριο (7/03) το πρωί στην Ποντγκόριτσα ο Ολυμπιακός για το καθοριστικό ματς με την Μπουντούτσνοστ το βράδυ της Παρασκευής (8/03, 20:00).

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα κι εκτός του Λετονού γκαρντ, που έχει υποστεί θλάση, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει μαζί του όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Βασίλη Σπανούλη.

Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη απέναντι στην προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, Μπούντουτσνοστ, προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στα play off της Euroleague. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, εξαιτίας της οποίας από 4ος στη βαθμολογία της Euroleague κατρακύλησε στην 8η θέση (ισοβαθμεί με τις Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου). 

Αποφάσισε, λοιπόν, να πάρει μαζί του 13 παίκτες και θα κρίνει στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, ποιος θα μείνει εκτός δωδεκάδας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις