ΒΦΛ και τα έργα στη Β. Ελλάδα στο επίκεντρο της συνάντησης Καλαντζή-Καραμανλή

Κρίσιμη συνάντηση διοίκησης ΒΦΛ με τους εργαζομένους τη Δευτέρα
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2006 12:09
A- A A+

Για την πορεία των μεγάλων έργων στη Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά και για το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) στη Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργος Καλαντζής.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Καλαντζής χαρακτήρισε τη Μακεδονία και τη Θράκη ως «ένα μεγάλο εργοτάξιο». Όπως είπε έχουν δημοπρατηθεί και τα τελευταία τμήματα της Εγνατίας Οδού, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι κάθετοι άξονες που θα ενώσουν την Εγνατία Οδό με τα βόρεια σύνορά μας.

Σε ό,τι αφορά στα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης (μετρό, υποθαλάσσια αρτηρία, αεροδρόμιο), ο υπουργός είπε πως έχουν ξεπεραστεί οι δυσκολίες και πολύ σύντομα θα έχουν εγκατασταθεί οι εργολάβοι.

Αναφερόμενος τέλος, στη λειτουργία του εργοστασίου της ΒΦΛ, ο κ. Καλαντζής ανέφερε ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία έχει από την εταιρεία, την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει το διοικητικό της συμβούλιο με τις διοικήσεις των σωματείων εργαζομένων, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει το εργοστάσιο Θεσσαλονίκης.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή