Εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τις δηλώσεις Βουρλούμη ζητά ο Ευ. Βενιζέλος

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2006 13:17
A- A A+

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί απαθής τις δηλώσεις και τις ενέργειες του ανθρώπου της στον ΟΤΕ, του κυρίου Βουρλούμη, που είναι προφανές ότι θεωρεί ότι αυτός αποφασίζει και διατάσσει για θέματα που έχουν μείζονα πολιτική σημασία. Η κυβέρνηση οφείλει να μας πει επιτέλους ποια είναι η άποψη της για το μέλλον και τις προοπτικές ανάπτυξης του ΟΤΕ που λόγω του μεγέθους και του ρόλου του επηρεάζουν καταλυτικά το σύνολο της αγοράς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Βουρλούμη http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/03/30/1172420.htm .

«Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί ότι αν δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της υπάρχουν - όπως ισχυρίζεται ή υπαινίσσεται κατά καιρούς ο κ. Βουρλούμης - «κυκλώματα και θύλακες αδιαφάνειας στον ΟΤΕ», αυτό βαραίνει την ίδια. Τα παιχνίδια με τον ΟΤΕ, τους ισολογισμούς του, την μετοχή του, τον τρόπο αποτύπωσης των αποτελεσμάτων χρήσης του, αλλά και τη συλλογική σύμβαση, τον γενικό κανονισμό προσωπικού και τους τεχνητούς διαχωρισμούς των εργαζομένων σε πατρίκιους και πληβείους, πρέπει να σταματήσουν», πρόσθεσε ο κ. Βουρλούμης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή