Το στιλ «κληρονόμος» και πώς να το κάνετε δικό σας

American dream: Πριν το athleisure υπήρχε το football preppy
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 16:01
UPD:16:20
Iniconswetrust
A- A A+

Το πιο casual στιλ μπορεί να λάβει πολλές μορφές, υιοθετώντας διαφορετικά ύφη. Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, όταν ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, το σοφότερο είναι να το υποστηρίξετε με αγορές - επενδύσεις που θα αναβαθμίσουν την επιλογή σας σε αισθητική πρόταση.

Όπως και να σας εξέφραζε, πάντως, στα πρώτα νεανικά σας χρόνια, καλό είναι να οδηγηθείτε σε μία πιο κλασική ανάγνωση της χαλαρότητας, καθώς ωριμάζει το στιλ σας.

INICONSWETRUST

Αυτή είναι μία επιλογή που δείχνει πιο ενδιαφέρουσα και σοφιστικέ, χωρίς να χάνει από την ελαφρότητα που εκφράζει.

  • Διαλέξτε ένα χρώμα που θα καθορίσει ολόκληρο το λουκ, όπως εν προκειμένω το λευκό.
  • Ένα φούτερ καλής ποιότητας μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά αποσβαίνει την αξία του πάρα σύντομα, μέσα στα πρώτα πλυσίματα.
  • Τα chinos, τα απλά βαμβακερά παντελόνια από χοντρό ύφασμα, και τα τζιν με tailored διάθεση, θεωρούνται αγαπημένες επιλογές για ένα καλό-casual ντύσιμο. Φροντίστε μόνο να είναι εύπλαστο.
  • Θυμάστε τα eighties που εισήγαγαν το πουκάμισο μέσα από το απλό φούτερ; Όταν το φούτερ σας είναι καλής ποιότητας, έχει τη δύναμη να υποστηρίξει οποιαδήποτε επιλογή. Μάλιστα, η σημερινή πρόταση της ομάδας του IIWT δημιουργεί ένα ενδιαφέρον κολάρο που αναδεικνύει τέλεια το σχέδιο της μπλούζας.
  • Στηρίξτε το σύνολο πάνω σε ένα ζευγάρι καλοφτιαγμένα αθλητικά που προάγουν την επιλογή των καλών υλικών, πρώτα από όλα.

INICONSWETRUST
THE LOOK

Φούτερ και βαμβακερό παντελόνι Gant, όλα διαθέσιμα από τις Gant Boutiques.

Πουκάμισο The Bostonians, διαθέσιμο από τις The Bostonians Boutiques.

Sneakers Saucony, διαθέσιμα από τα Saucony Stores Νέο Ψυχικό, Κηφισίας 300, Saucony Store Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 107, Runner Store & More Εμπορικό κέντρο My Golden Hall.

ΠηγήIn Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα                                                         

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή