Απίστευτη νίκη για τον Αστέρα με Παναιτωλικό

Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 21:37
UPD:04/03/2019 00:41
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

O Αστέρας Τρίπολης έκανε ένα ποδοσφαιρικό... θαύμα, αφού παρότι αναγκάστηκε να παίξει με 10 παίκτες ουσιαστικά σε ολόκληρο το παιχνίδι, νίκησε στην αρκαδική πρωτεύουσα με 3-0 τον Παναιτωλικό και ανέβηκε στην 11η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού στο 4ο λεπτό ο Τριανταφυλλόπουλος αποβλήθηκε προσπαθώντας να σταματήσει τον Μοράρ, που έμπαινε στην περιοχή ύστερα από λάθος του Πασαλίδη.

Παρόλα ταύτα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 26΄, όταν ο Καλτσάς έκανε την ατομική προσπάθεια, βρήκε τον Μανιά κι εκείνος έδωσε στον Βαλιέντε, που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι Αρκάδες πήραν σαφές προβάδισμα πριν το ημίχρονο, όταν στο 44΄ ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο υψηλόσωμος Ιγκλέσιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου, με την κατοχή της μπάλας να είναι στο 70% για τους φιλοξενούμενους, στο πρώτο μισό του αγώνα.

Κι ενώ όλοι ανέμεναν την αντίδραση του Παναιτωλικού στην επανάληψη, ο Μαρκ Φερνάντεθ «σφράγισε» τη μοίρα του αγώνα στο 62΄, όταν με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σε αυτό το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις