Σκόπελος… ΟΑΚΑ για ΠΑΟΚ

Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 12:55
UPD:13:05
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι από τα τελευταία υψηλά εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, στην πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, ο πρωτοπόρος και αήττητος έως τώρα «Δικέφαλος» θα φιλοξενηθεί απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Άρη, στο θεσσαλονικιώτικο clasico, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας κοίταξε τον αποκλεισμό κατάματα απέναντι στον Πανιώνιο, παίρνοντας την πρόκριση μόλις στο 118ο λεπτό της παράτασης.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίζει σημεία εφησυχασμού το τελευταίο διάστημα κι εκεί ποντάρει, χωρίς να το ομολογεί, ο Γιώργος Δώνης για ένα θετικό αποτέλεσμα.  

Οι «πράσινοι», πάντως, περνούν διάστημα αγωνιστικής «κοιλιάς», αλλά από την άλλη έχουν το κίνητρο της πέμπτης θέσης, προκειμένου να σβήσουν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό που τους επιβλήθηκε πέρυσι από την UEFA.

Στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να σηκώσει όρθια την ομάδα του για να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο με την ήττα στο Φάληρο από τη Λαμία και ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης φαντάζει ιδανική ευκαιρία, στην αναμέτρηση της Δευτέρας, που θα κλείσει την αυλαία.

Μίνι» αθηναϊκό ντέρμπι στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί αναμένονται οι αναμετρήσεις ΟΦΗ-ΑΕΛ, Λεβαδειακός-Λαμία και Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός.

Το πρόγραμμα (Κυριακή 3 Μαρτίου):

  • ΟΦΗ-ΑΕΛ (15:00, NOVA)
  • Ατρόμητος-Πανιώνιος (16:00, ΕΡΤ)
  • Λεβαδειακός-Λαμία (17:15, NOVA)
  • Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ)
  • Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (19:30, NOVA)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις