Νίκη... Ευρώπης ο Άρης, 2-0 την ΑΕΚ

Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 21:15
UPD:03/03/2019 19:23
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ σημείωσε ο Άρης στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής, που φέρει τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης ακόμη πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο αλλά και στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης.

Στην πρώτη σημαντική φάση του αγώνα ο Άρης πλησίασε απειλητικά την εστία του Μπάρκα στο 11΄, όταν δυνατό σουτ του Κόρχουτ εκτός μεγάλης περιοχής χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ, με τον Μπάρκα να έχει βρει την μπάλα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Άρης σκόραρε γκολ με τον Βέλεθ αλλά ο Διαμαντόπουλος ακύρωσε το γκολ μετά από υπόδειξη του βοηθού του, καθώς ο Γιουνές ήταν σε θέση οφ-σάϊντ και επηρέαζε τη φάση.

Στο 28΄ ο Τσόσιτς, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, τη βρήκε με τα χέρια στο σουτ του Ματέο, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής εκτίμησε πως η επαφή ήταν ακούσια.

Ο Άρης συνέχισε να είναι απειλητικός. αν και δεν είχε κατοχή της μπάλας και στο 32΄ άνοιξε το σκορ: ο Λάρσον από αριστερά μπήκε στην περιοχή της Ένωσης και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 54΄ από φάουλ του Μάνταλου ο Άλεφ έστειλε κεφαλιά που πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Γκαρσία μπήκε στην περιοχή του Μπάρκα και τον πλάσαρε, αλλά ο τελευταίος σωτήρια με τα πόδια την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 59΄ δεύτερο δοκάρι για τον Άρη, όταν ο Γιουνές σούταρε δυνατά και η μπάλα βρήκε την οριζόντια δοκό. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και στο επόμενο λεπτό έχασε ευκαιρία, με ελάχιστα άστοχο σουτ του Άλεφ.

Στο 69΄ ο Άρης εδραίωσε τη νίκη του με γκολ του Ρόουζ. Η φάση ξεκίνησε από φάουλ του Ματίγια, ο Ντιγκινί έστειλε κεφαλιά-πάσα στον Ρόουζ, που με σουτ χωρίς χρονοτριβή έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις