Η ΤΣΣΚΑ «κατάπιε» τον Ολυμπιακό, που τώρα... τρέχει

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 23:29
UPD:23:41
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για περίπου 30 λεπτά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως τα προβλήματα στο παιχνίδι του ήταν και πάλι πολλά.

Οι Μοσχοβίτες νίκησαν με 97-81 και υποχρέωσαν τους «ερυθρόλευκους» στη 12η ήττα σε 24 αγώνες και πέμπτη συνεχή, με αποτέλεσμα να καθίσταται αμφίβολη ακόμη και η συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η Μπασκόνια και η Μπάγερν Μονάχου νίκησαν και βρίσκονται επίσης στο 12-12, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Σπανούλης έκανε ό,τι μπορούσε, προερχόμενος από τραυματισμό, ο ΛεΝτέι ήταν ηρωϊκή φιγούρα, Πρίντεζης και Γουέμπερ προσπάθησαν, αλλά με «απόντες» όλους τους υπόλοιπους ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανέβηκε στο 19-5 και παρέμεινε σε απόσταση δύο νικών από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε.

Για τον Ολυμπιακό ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες, αρχικά στην Ποντγκόριτσα με την Μπουντούτσνοστ και στη συνέχεια στο Μιλάνο με την Αρμάνι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο παιχνίδι ως το 25ο λεπτό, όταν τρέχοντας σερί 6-0 προηγήθηκαν 60-58 με τρίποντο του Πρίντεζη, όμως οι Ρώσοι απάντησαν άμεσα με επιμέρους σκορ 3-12 και όλα πήραν το δρόμο τους...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις