Φόρμουλα Ένα: Ταχύτερος όλων ο Φέτελ στην αυλαία των χειμερινών δοκιμών

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 21:13
UPD:21:19
REUTERS/FRANCOIS LENOIR

Φωτ. αρχείου

A- A A+

Με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, ολοκληρώθηκαν σήμερα (1/3) στη Βαρκελώνη οι χειμερινές δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα.

Μάλιστα, η επίδοση του Γερμανού οδηγού της Ferrari (1:16.221) ήταν καλύτερη και από το 1:16.231 που σημείωσε χθες (28/2) ο «ομόσταυλός» του, Σαρλ Λεκλέρκ, και το οποίο ήταν -μέχρι σήμερα- ο ταχύτερος χρόνος στις χειμερινές δοκιμές.

Πολύ γρήγορη έδειξε και η -πρωταθλήτρια των κατασκευαστών- Mercedes, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον ήταν μόλις τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Φέτελ (1:16.224), ενώ την πρώτη τριάδα με τους καλύτερους χρόνους της ημέρας συμπλήρωσε ο Βάλτερι Μπότας με το δεύτερο «ασημένιο βέλος».

Να σημειωθεί ότι η ημέρα ολοκληρώθηκε νωρίτερα για τη Ferrari, λόγω προβλήματος με τα ηλεκτρικά στο μονοθέσιο του Φέτελ, ενώ η Red Bull περιορίστηκε σε μόλις 29 γύρους, λόγω προβλήματος με το κιβώτιο ταχυτήτων στο μονοθέσιο του Μαξ Φερστάπεν.

Ομάδες και οδηγοί ανανεώνουν πλέον το... ραντεβού τους για τις 17 Μαρτίου στην Αυστραλία, όταν «ανοίγει η αυλαία» της νέας σεζόν με το γκραν πρι της Μελβούρνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις