Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Γενικά καλό καιρό, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετερολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να βρέξει αργά τη νύχτα στα βορειοανατολικά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, που από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωΐ. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι με εξασθένηση. Από το βράδυ νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοίλ ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ και μόνο στα βορειοανατολικά θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις και ίσως βρέξει νωρίς το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Κυριακή

Αραιές νεφώσεις προβλέπει την Κυριακή η ΕΜΥ, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Μακεδονία και τη Θράκη. Το βράδυ, είναι πιθανόν να εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Μικρή περαιτέρω άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στη Νότια Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή