Ήπιος σήμερα ο καιρός - Τοπικές βροχές σε Κρήτη και Κυκλάδες

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 07:22
UPD:08:04
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Συννεφιά τις πρωινές ώρες, αλλά και βαθμιαία γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένοντα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ. 

Ειδικότερα, στην Αττική  προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά από το μεσημέρι από δυτικές 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 13 βαθμούς κελσίου. 

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.  Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 01 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: γενικά αίθριος.  Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ  θερμοκρασία: από 03 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος.  Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές με την ιδία ένταση.  Θερμοκρασία: από 02 έως 15 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.  Άνεμοι: βόρειοι 6 με 7 και βαθμιαία δυτικοί 5 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: παροδικές νεφώσεις.  Άνεμοι: στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση.  Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς κελσίου. 

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 01-03-2019 

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.  Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 α 7  μποφόρ.  Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή