Δεν παίρνει παίκτη ο Ολυμπιακός στη θέση του Στρέλνιεκς

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 13:36
UPD:14:38
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Στην απόφαση να μην καλύψουν με άλλο παίκτη το κενό που δημιουργεί στην περιφέρεια η απουσία, λόγω τραυματισμού, του Γιάνις Στρέλνιεκς, κατέληξε η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Η προθεσμία για να δηλωθεί νέος παίκτης στην Ευρωλίγκα λήγει απόψε (19:00), αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ, αφού εξέτασε όλες τις παραμέτρους, αποφάσισε ότι δεν ωφελούσαν οι σπασμωδικές κινήσεις που υπαγορεύονταν υπό την πίεση του χρόνου.

Ο Στρέλνιεκς υπέστη θλάση β΄ βαθμού οπίσθιου μηριαίου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα Μαυροβούνιο-Λετονία τη Δευτέρα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Όπως είναι φυσικό, χάνει τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή (1/3) στο ΣΕΦ, ενώ θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει στο άμεσο μέλλον και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη.

Στην πειραϊκή ομάδα προτάθηκε ο ΜακΦάντεν, αλλά κρίθηκε ότι ο πρώην γκαρντ των ΠΑΟΚ και Κύμης δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Μπλατ.

Έως ότου επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του ο Λετονός «μπόμπερ», ο Ολυμπιακός δήλωσε στη θέση του για το πρωτάθλημα τον Αξέλ Τουπάν, που είχε «κοπεί» από την Α1 μετά την απόκτηση του Γουέμπερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις