Την έκπληξή του για τη δίωξη εκφράζει ο πρόεδρος της AGB Nielsen

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2006 16:47
UPD:17:05
A- A A+

«Παρέχουμε υπηρεσίες μέτρησης τηλεθέασης διεθνώς για πάνω από 30 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν έχουμε αντιμετωπίσει ανάλογο περιστατικό εμπλοκής της δικαιοσύνης στη δραστηριότητα της μέτρησης τηλεθέασης. Είμαστε έκπληκτοι από την απόφαση παραπομπής σε δίωξη της θυγατρικής μας εταιρείας στην Ελλάδα».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του Εκτελεστικού Διοικητικού Συμβουλίου της AGB Nielsen Media Research κ. Alberto Colussi σε απάντηση των πρόσφατων κατηγοριών κατά της θυγατρικής εταιρείας στην Ελλάδα.

«Επιπλέον, δεδομένου ότι στην Ελλάδα χρησιμοποιείται το τυποποιημένο σύστημα λειτουργίας της εταιρείας μας, είμαστε απολύτως βέβαιοι για τη διαφάνεια και συνολική ποιότητα του συστήματος παραγωγής στοιχείων», πρόσθεσε ο κ. Colussi.

«Η AGB Nielsen Media Research επιθυμεί να εκφράσει την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη, και είναι βέβαιη ότι τα στοιχεία θα καταρρίψουν τις κατηγορίες κατά της διεύθυνσης της εταιρείας» ανέφερε επίσης ο κ. Colussi τονίζοντας ακόμη τα εξής:

«Θα θέλαμε ακόμα να διαβεβαιώσουμε τους 'Ελληνες συναδέλφους μας ότι μπορούν να βασιστούν στην πλήρη υποστήριξή μας για την προάσπιση της ποιότητας των υπηρεσιών της εταιρείας αλλά και του επαγγελματισμού των ανθρώπων της.

Η AGB Nielsen Media Research αναφέρει ακόμη ότι θα ενημερώσει τα αρμόδια ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα σχετικά με αυτή την ασυνήθιστη, όπως τη χαρακτηρίζει, εξέλιξη και «θα χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μέσα χρειαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να προασπίσει τη φήμη της ως αξιόπιστου ηγέτη σ’ αυτήν την εξειδικευμένη αγορά».

Στην ανακοίνωσή της, η AGB Nielsen Η AGB Nielsen Media Research είναι παγκόσμιος ηγέτης στη μέτρηση τηλεθέασης και αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε πάνω από 28 χώρες.

Αναφέρεται ακόμη ότι η AGB Nielsen Media Research έχει καθιερώσει μια τυποποιημένη προσέγγιση στη μέτρηση τηλεθέασης για όλες τις χώρες όπου λειτουργεί, ως προς τη μεθοδολογία, τις διαδικασίες και την τεχνολογία. Κάθε τοπική εταιρεία χρησιμοποιεί τα ίδια κατοχυρωμένα εργαλεία που αναπτύσσονται και συντηρούνται από το Κέντρο Υποστήριξης του Ομίλου. Στα εργαλεία αυτά περιλαμβάνονται οι μετρητές, το σύστημα παραγωγής και τα συστήματα ανάλυσης των στοιχείων.

Η AGB Nielsen υποστηρίζει ότι κάθε ένα από τα εργαλεία αυτά είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό ακρίβειας, ακεραιότητας και διαφάνειας για το σύνολο της διαδικασίας μέτρησης τηλεθέασης, και ακολουθεί πιστά τις διεθνείς οδηγίες καλής πρακτικής στη μέτρηση τηλεθέασης.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV