Στα ψηλά ο Παναιτωλικός, αγωνιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 21:16
UPD:21:22
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, στο τελευταίο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής και παραμένοντας στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης.

Αντίθετα, για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν η δεύτερη συνεχής ήττα μετά το 0-2 από τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες» κι αυτό σημαίνει ότι η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται.

Οι αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο, με τα πρώτα 45 λεπτά να ανήκουν στους Ηπειρώτες. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και το πλήρωσαν στο τέλος.

Στο 31΄ ο Γιαννακόπουλος είπε «όχι» στο Νικολιά, στο τετ-α-τετ που είχαν, ενώ στο 37΄ χάθηκε διπλή ευκαιρία για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, αρχικά με τον Νικολιά που μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής δεν έπιασε καλά το σουτ και ο Γιαννακόπουλος έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του αμαρκάριστου Μπατίστ από το ύψος του πέναλτι έφυγε άουτ.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΣ έχασε νέα ευκαιρία, αυτήν τη φορά με τον Μάνο να αστοχεί από το πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος όμως η κατάσταση αντιστράφηκε, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και άρχισαν να πιέζουν.

Έτσι, στο 57΄ ο Μιχαήλ απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Αμαράλ και στο 62΄ η κεφαλιά του Μάζουρεκ, μετά από σέντρα του Γκούγκα, κατέληξε στο δεξί δοκάρι του. 

Η υπεροχή του Παναιτωλικού καρποφόρησε, τελικώς, στο 79΄ με την καρφωτή κεφαλιά του Άργκους για το 1-0, μετά από σέντρα του Μάρκος Πάουλο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις