Π. Λαγός: «Προτιμώ Ολυμπιακό»

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2006 12:12
A- A A+

Την προτίμησή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο αριστερός χαφ του Ηρακλή, Παναγιώτης Λαγός.

«Ας μη γελιόμαστε», δηλώνει σε συνέντευξή του στο αθλητικό περιοδικό «Εθνοσπόρ», «από το ελληνικό πρωτάθλημα, στη δεδομένη χρονική στιγμή, προτιμώ τον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία σαρώνει τους τίτλους στη χώρα μας. Εχει σταθερή διοίκηση της οποίας ηγείται ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Ελλάδας. Δεν αντιμετωπίζει οικονομικά κι εσωτερικά προβλήματα και μπορεί να παρέχει στους παίχτες της υγιείς συνθήκες για να δουλέψουν απερίσπαστοι. Τι άλλο να θέλει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;».

Παράλληλα ωστόσο, δηλώνει πως δεν δεν κλείνει την πόρτα σε καμία ομάδα. «Και μικρός υποστήριζα την ΑΕΚ, αλλά τι σημαίνει αυτό; Για τον Ολυμπιακό όμως, δεν σας κρύβω πως με έχουν επηρεάσει τα καλά λόγια που ακούω από τους παίχτες του, αλλά κι από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες. Ο φίλος μου, ο Αντζας, μου έχει πει πως ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος απ' όλες τις άλλες ομάδες και με έχει προϊδεάσει για τις καλύτερες συνθήκες», πρόσθεσε.

Όσο για το αν ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αναφέρει: «Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό, ούτε έχω προσύμφωνο μαζί τους. Με τον μόνο που χαιρετήθηκα ήταν με τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος στο μεταξύ μας παιχνίδι μου είπε: "Μικρέ, στον Ολυμπιακό σε πιστεύουμε πολύ". Μάλιστα ήταν μπροστά και ο κ. Χούλης τότε, στον οποίο γυρνώντας είπε ο κ. Θεοδωρίδης: "Να μας τον προσέχετε πολύ". Δεν ξέρω αν σήμαινε κάτι αυτή η σιγουριά -τις συζητήσεις άλλωστε τις χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζερ μου- όμως με γέμισε αυτοπεποίθηση».

Στην ερώτηση αν φοβάται τον ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό, δεδομένης της παρουσίας του Τζόρτζεβιτς, ο Παναγιώτης Λαγός απαντά:

«Η παρουσία του Τζόρτζεβιτς είναι κι ο λόγος για τον οποίο ο πατέρας μου είναι επιφυλακτικός στην προοπτική να πάω στον Ολυμπιακό, όμως εγώ δεν φοβάμαι. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Αν πάω στον Ολυμπιακό, θα δώσω τα πάντα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και θα το πετύχω. Ξέρετε όμως κάτι; Είναι πολύ πιο εποικοδομητικό να υπάρχει ανταγωνισμός σε μια ομάδα. Εγώ λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις