«Γκέλα» ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Άρης «έκλεψε» το βαθμό (1-1) με γκολ-οφσάιντ του Βέλεθ
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 21:53
UPD:21:55
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
A- A A+

Με γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει, ο Άρης «υποχρέωσε» τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ στην τρίτη εφετινή του απώλεια στο πρωτάθλημα.

Ο Βέλεθ στο 85΄ χάρισε ένα σημαντικό βαθμό στους «κίτρινους» (1-1) στη μάχη που δίνουν για να βγουν στην Ευρώπη (ξέφυγαν με +3 από τον 6ο Παναθηναϊκό), ωστόσο, τα παράπονα των γηπεδούχων για την φάση ήταν δικαιολογημένα, καθώς ο σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν πιο μπροστά από τον τελευταίο παίκτη του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αλλά ακόμη και με την ισοπαλία, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να κρατά την κατάσταση στα χέρια της και να βρίσκεται «αγκαλιά» με τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο +10 από τον Ολυμπιακό, που έχει ματς λιγότερο (αύριο 25/02 παίζει με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη και στην χειρότερη γι΄ αυτόν περίπτωση η διαφορά θα μειωθεί στο +7 ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές και με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ακόμη μόνο ένα δύσκολο (θεωρητικά) ματς, αυτό που ακολουθεί στην 23η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Παντελίδη μπλόκαρε καλά τα ατού των γηπεδούχων στον χώρο του κέντρου, μην επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν ορθολογικά και να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Κουέστα.

Στο κακό πρώτο 45λεπτο του ΠΑΟΚ, ο Άρης έδειξε απειλητικές διαθέσεις, είχε τις ευκαιρίες του με το σουτ του Ματίγια και την κεφαλιά του Γκαρσία αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Στοιχείο που δεν έλλειπε από τον ΠΑΟΚ, που στο 39΄ κατάφερε να προηγηθεί με το πρώτο γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια απέναντι στον Άρη. Παρά το γκολ οι «κίτρινοι» παρέμειναν συγκεντρωμένοι και στο β΄ημίχρονο.

Η πολυπόθητη ισοφάριση ήρθε στο 85΄, με τον Βέλεθ να στέλνει με καρφωτή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-1, σε μια φάση που ο Ισπανός δεν καλυπτόταν...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις