«Κέρδισε» Μπογέ στο παγωμένο ΟΑΚΑ

Ο Αργεντινός «υπέγραψε» με 2 γκολ τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα (2-1)
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 21:33
UPD:21:40
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Έξι ημέρες μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα στο... ανεμοδαρμένο, ΟΑΚΑ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της Ένωσης ήταν ο Αργεντινός, Λούκας Μπογέ, ο οποίος έβαλε τη «σφραγίδα» του στο ματς με δύο τέρματα στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων.

Ο ουραγός και «καταδικασμένος», Απόλλωνας, πάλεψε με όλες ου τις δυνάμεις, αλλά ενώ ισοφάρισε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Ελ Χελβέ, δέχτηκε γκολ... με το καλημέρα στην επανάληψη και δεν μπόρεσε να... επιστρέψει.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στο λεκανοπέδιο δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες και κυρίως στην ΑΕΚ να αξιοποιήσει την ποιότητά της στον αγωνιστικό χώρο. Οι ελάχιστοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στις εξέδρες είδαν την ομάδα τους να προσπαθεί να... μαζέψει τα κομμάτια της από το βαρύ 1-4 στο Καραϊσκάκη.

Αυτό που κέρδισε η Ένωση στο σημερινό ματς ήταν η εμφάνιση του Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολ σε ένα ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ βρήκε δίχτυα μετά από τέσσερις μήνες καθώς στις 28/10/2018 είχε σκοράρει για πρώτη και μοναδική φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ στο 4-0 επί του Αρη.

Μάλιστα και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στην αρχή κάθε ημιχρόνου. Στο 4΄ από γύρισμα του Μάνταλου και κακή απόκρουση του Χουάντερσον άνοιξε το σκορ, ενώ στο 47΄ με εξαιρετική κίνηση και «βολίδα» από το ύψος της περιοχής, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ενδιάμεσα, στο 24΄, ο Ελ Χελβέ είχε ισοφαρίσει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», εκμεταλλευόμενος τη λάθος πάσα του Οικονόμου προς τον Τσιντώτα, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια της πρωταθλήτριας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις