«Χτύπησε» στο φινάλε ο Ατρόμητος

Με γκολ του Ουάρντα, η ομάδα του Κάναντι απέσπασε ισοπαλία από τον Αστέρα Τρίπολης (1-1)
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 19:23
UPD:19:24
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Αήττητος έφυγε από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Ατρόμητος, που με το γκολ του Ουάρντα στο 83΄ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Αρκάδες έφτασαν μία ανάσα από το σημαντικό «τρίποντο», που θα τους έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και είναι υποχρεωμένοι στα επόμενα ματς να ψάξουν για τους βαθμούς που θα τους απομακρύνουν μία και καλή από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο 12΄ απείλησαν για πρώτη φορά, με τον Καλτσά να αστοχεί απελπιστικά αν και ήταν μόνος του στη μεγάλη περιοχή.

Ο έμπειρος επιθετικός, όμως, «πήρε το αίμα του πίσω» στο 24΄. Μετά από κόρνερ του Ρόλε και την προσωρινή επέμβαση του Μέγερι στην κεφαλιά του Ορτέγκα, ο Καλτσάς πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν. Αφού απείλησαν στο 79΄ με τον Μανούσο, στο 83΄ ο Ουάρντα, μετά από κόρνερ του Ούμπιδες, νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς του Αστέρα, και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-1).

Η ομάδα του Κάναντι, μάλιστα, λίγο έλλειψε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο 85΄, όταν μετά από νέο κόρνερ του Ούμπιδες και σύγχυση στα καρέ του Αστέρα, ο πρώτος σκόρες της ομάδας του Περιστερίου, Κουλούρης, απέτυχε να σκοράρει από κοντά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις