Βήμα παραμονής η Νιουκάστλ

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 18:58
UPD:21:22
Action Images via Reuters/LEE SMITH
A- A A+

Πολύ μεγάλη νίκη, στη μάχη που δίνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, πέτυχε η Νιουκάστλ επί της ουραγού, Χάντερσφιλντ, με 2-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League.

Με δύο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (Ρόντον και Πέρες), οι «ανθρακωρύχοι» πήραν το σπουδαίο «τρίποντο» και ταυτόχρονα βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασαν στους 28 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την διακεκαυμένη ζώνη.

Σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο ματς, Μπόρνμουθ και Γουλβς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. «Μοιραίος» παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Κινγκ, ο οποίος άνοιξε μεν το σκορ 14, αλλά στο 85΄ δεν κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι, δύο λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης των «λύκων» με τον Χιμένες.

Νωρίτερα, η Τότεναμ υπέστη ήττα-σοκ από την Μπέρνλι με 2-1 κι έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, ιδιαίτερα στην περίπτωση που αύριο το απόγευμα, η Λίβερπουλ καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ακόμη πιο μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Premier League βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (23/02) η Κρίσταλ Πάλας, η οποία πέτυχε εμφατική νίκη στο «Κινγκ Πάουερ» επί της Λέστερ με 4-1.

Μπατσουαγί, Ζαχά (2 γκολ) και Μιλιβόγεβιτς πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ για τις «αλεπούδες» είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Έβανς στο 64ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις