Euroleague: «Περίπατο» η Ρεάλ με Μπάγερν

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 00:03
UPD:00:07
SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπάγερν. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν εντός έδρας με 91-78 επί των Γερμανών και ισοβαθμούν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (από 18 νίκες) στην δεύτερη θέση της Euroleague.

Η Φενέρμπαχτσέ πέρασε με χαρακτηριστική άνεση, 97-75, από την έδρα της Νταρουσάφακα μετατρέποντας σε «μονόλογο» τον τουρκικό «εμφύλιο» της 23ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβις μετρά πλέον 20 νίκες - 3 ήττες, και βρίσκεται στις +2 νίκες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης που ισοβαθμούν στη 2η θέση.  

Η Ζαλγκίρις επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στη Euroleague επικρατώντας, 84-76, της Μπουντούτσνοστ στο Κάουνας. Αν και οι ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ είναι λίγες, αφού μετρά 9 νίκες, όσες και η Κίμκι που ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ακόμη βάσει μαθηματικών δικαίωμα στο όνειρο.

Στο μεταξύ, ο Φέντορ Ζούγκιτς της Μπουντούτσνοστ έγινε ο νεότερος παίκτης που πάτησε παρκέ στην ιστορία της Euroleague! Ο Γιασμίν Ρέπεσα, έριξε στο παρκέ τον 15χρονο, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2003.

Ο Ζούγκιτς αγωνίστηκε δηλαδή στο κορυφαίο διασυλλογικό πρωτάθλημα σε ηλικία 15 ετών, 5 μηνών και 4 ημερών. Ο νεαρός Μαυροβούνιος έσπασε το ρεκόρ του Αλεξάνταρ Ουγκρινόσκι, ο οποίος είχε αγωνιστεί με την Τσιμπόνα το 2004 σε ηλικία 15 ετών, 8 μηνών και 21 ημερών. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις