Ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία Παπανδρέου στο Νομό Έβρου

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2006 17:02
A- A A+

Το δημοτικό διαμέρισμα Αμορίου του Δήμου Ορφέα στον Έβρο, το οποίο επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Στην ομιλία του προς τους κατοίκους ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την συμπαράστασή του και επανέλαβε ότι θα στηρίξει το Πενταετές Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της περιοχής του Έβρου - ένα πρόγραμμα που όπως είπε, «δεν πρέπει να δει μόνο το φαινόμενο των πλημμυρών, αλλά πρέπει να δει και την αποκατάσταση της οικονομίας και να δώσει ξανά μέλλον για την περιοχή».

Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι επιθυμεί τη διασυνοριακή συνεργασία με τη Βουλγαρία και την Τουρκία, και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πρωτοβουλία και να προχωρήσει σε μια συνεργασία των τριών χωρών πάνω στο θέμα των πλημμυρών, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της μειονότητας που ζουν σε χωριά του Δήμου Ορφέα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Είναι γνωστό πόσο εμείς έχουμε παλέψει για την ισονομία και την ισοπολιτεία. Πόσο θεωρούμε ότι όλοι έχουν ίσα δικαιώματα και διασφαλίζοντας ίσα δικαιώματα ίσες δυνατότητες πάει μπροστά ο τόπος».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε το μεσημέρι τη διήμερη περιοδεία του στον Νομό Έβρου, με επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, Εβροφάρμα, όπου είχε συνομιλίες με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή