Europa League: Η Σεβίλη πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «16»

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 20:59
UPD:21:02
REUTERS/Phil Noble
A- A A+

Ο Μπεν Γεντέρ «πήρε από το χέρι» την Σεβίλη και την οδήγησε στους «16» του Europa League.

Οι Ανδαλουσιάνοι έγιναν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης (την Πέμπτη 21/02 θα διεξαχθεί το «κυρίως μενού» των αγώνων ρεβάνς των «32»), καθώς μετά τη νίκη τους στην πρώτη αναμέτρηση με 1-0, επικράτησαν και απόψε (20/02) με 2-0 των «λατσιάλι» και προκρίθηκαν πανηγυρικά.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία της ισπανικής ομάδας. Την περασμένη Πέμπτη ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του μέσα στο «Ολίμπικο» και στη σημερινή ρεβάνς του «Σάντσεθ Πιθχουάν» άνοιξε το δρόμο στο πρώτο ημίχρονο, για να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση ο Σαράμπια στο 78΄.
 
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Μπεν Γεντέρ σκόραρε και τις δύο φορές σχεδόν στην ίδια χρονική περίοδο των αναμετρήσεων. Στη Ρώμη άνοιξε το σκορ στο 20΄, ενώ σήμερα (20/02)βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, δύο λεπτά νωρίτερα.

Το ματς είχε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα οι δύο μονομάχοι να τελειώσουν με παίκτη λιγότερο. Αρχικά, με την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχθηκε ο Φράνκο Βάσκες στο 60΄ και 11 λεπτά αργότερα το δρόμο προς τα αποδυτήρια είδε και ο Μάρουσιτς των «λατσιάλι» με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό τάκλιν που έκανε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις