Το καρό και οι συνδυασμοί του

You know the pattern: Εμπιστευτείτε τη δύναμη του καρό για αισθητικά άρτιους συνδυασμούς
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 10:02
UPD:10:02
In Icons We Trust
A- A A+

Τον τρόπο με τον οποίο ένα καρό κοστούμι μπορεί να ξεφύγει από τον καταναγκαστικό συνδυασμό με μονόχρωμα στοιχεία, δουλεύοντας παράλληλα σωστά, εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust.

IN ICONS WE TRUST

• Βρείτε την παλέτα σας και μείνετε σε αυτήν. Το μπλε έχει μεγάλο εύρος αφού επιτρέπει να δοκιμάσουμε πολλούς διαφορετικούς τόνους που δένουν πάντα μεταξύ τους. Μπλε κοστούμι, λοιπόν, με μπλε καρό σε λευκό πουκάμισο.

• Η γραβάτα υιοθετεί το χρώμα και κλέβει το στοιχείο της γραμμικής απεικόνισης, απλουστεύοντάς το με την παρουσία της απλής και ήσυχης ρίγας. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν το statement του συνόλου, εδώ απλά συμπληρώνει την αρμονική συνύπαρξη των διαφορετικών στοιχείων.

• Τα αξεσουάρ θα ακολουθήσουν τον δικό τους κανόνα. Καφέ (ρολόϊ) με καφέ (oxfords) είναι η ιδανική επιλογή για ένα μπλε σύνολο.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Κοστούμι από βαμβάκι και μετάξι, βαμβακερό πουκάμισο, γραβάτα και βαμβακερή pochette, όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Ρολόι Big Pilot annual calendar από την IWC. Διαθέσιμο στο  www.iwc.com .

IN ICONS WE TRUST

Δερμάτινα Oxford shoes από τη συλλογή του Classico, Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο  www.classico.gr.

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή