Π. Πολάκης προς Γ. Στουρνάρα: Θα περιμένω τρεις μέρες και μετά θα'ρθω να τα πούμε από κοντά

«H αλήτικη επίθεση εναντίον μου δεν θα περάσει» γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 09:26
UPD:09:46
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Νέες βολές προς τον διοικητή της Τράπεζες της Ελλάδας, αλλά και κατά ΜΜΕ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook τα ξημερώματα, λίγες ώρες μετά τη διαρροή ηχογραφημένης συνομιλίας του με τον Γ. Στουρνάρα, με αιχμή την σύσκεψη στην Τράπεζα της Ελλάδας για το δάνειο που του χορηγήθηκε από την Attica Bank.

Ο κ. Πολάκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα περιμένει τρεις μέρες να ελέγξει ο διοικητής της ΤτΕ και τα άλλα δάνεια, στα οποία αναφέρθηκε κατά την συνομιλία τους, σημειώνοντας ότι διαφορετικά «θα’ρθω από εκεί να κουβεντιάσουμε από κοντά».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

«- Και τώρα παλικάρια των βόθρων της "ενημέρωσης" που βγάλατε της ψυχής σας τη χολή δυο μέρες; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας…

- Και τώρα κύριε Αρχιτραπεζίτα;;

Θα περιμένω τρεις μέρες να ελέγξετε και τα δάνεια που σας είπα στο τηλέφωνο. Μετά, αν δεν, θα’ρθω από κει να κουβεντιάσουμε από κοντά...

Η δολοφονία χαρακτήρα, η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μέρες από όλο το σύστημα της διαπλοκής, δεν θα περάσει έτσι απλά κύριε Στουρνάρα! Έχετε ευθύνη να ελέγξετε με τον ίδιο τρόπο που κάνατε για μένα και τα άλλα τέσσερα δάνεια που σας είπα (καταρχήν)!».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη διεύθυνση εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος, σχετικά με τη χορήγηση δανείου στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο Ιωάννης Τσακιράκης, αναπληρωτής CEO της Attica Βank και ο Θεόδωρος Πανταλάκης διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας διαβεβαίωσαν πως όλα συντελέστηκαν σύννομα. Από την πλευρά της ΤτΕ στη σύσκεψη ήταν παρών ο επικεφαλής της διεύθυνσης επιθεώρησης, Γιώργος Πάσχας. Όπως ανέφεραν πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος, τα δάνεια που χορηγήθηκαν στον κ. Πολάκη ήταν σύμφωνα με την πρακτική της Attica Bank, ΑΤΤ επομένως το θέμα δείχνει να κλείνει.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή