Βολές Βουλγαράκη κατά Παπανδρέου

Τρίτη, 04 Απριλίου 2006 18:10
A- A A+

Βολές Βουλγαράκη κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου σε εκδήλωση της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Απευθυνόμενος τους φοιτητές, ο υπουργός Πολιτισμού τόνισε χαρακτηριστικά: «Είστε εσείς που αναγκάσατε τον κ. Παπανδρέου να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να σώσει τη χαμένη τιμή των φοιτητών της παράταξης του, με την αγαπημένη του φορεσιά, αυτή του τιμητή. Αλλά αυτή του είναι πολύ στενή και κοντή. Του πηγαίνει μόνο η φορεσιά του απολογητή. Και πρέπει να απολογηθεί ο κ. Παπανδρέου για τα είκοσι χρόνια συνεχούς υποβάθμισης της Παιδείας, για τα 20 χρόνια συνεχούς υποβάθμισης των πανεπιστημίων και να ζητήσει ένα μεγάλο "συγνώμη". Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει αυτό το κόμμα».

Ο κ. Βουλγαράκης ανέφερε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπόλογο στον ελληνικό λαό και πρόσθεσε ότι οι φοιτητές θα δώσουν αύριο συνοπτικά την απάντηση, αναδεικνύοντας πρώτη δύναμη τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ στα Πανεπιστήμια.

«Θυμάται ο ελληνικός λαός, όπως θυμάται τις δηλώσεις στο Λαύριο για την ανασφάλιστη εργασία, όπως θυμάται τις δηλώσεις για την εξέγερση των νέων, όμως γνωρίζουν στο ΠΑΣΟΚ ότι είναι κατηγορούμενοι και όχι κατήγοροι. Είναι κατηγορούμενοι γιατί για τόσα χρόνια υπέκλεπταν και πουλούσαν τις αγωνίες εκατομμυρίων Ελλήνων», τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε :

«Η κυβέρνηση της ΝΔ κινήθηκε και κινείται πάντα στο φως της ημέρας, πάντα στη μέρα, πάντα καθαρά και πρέπει να γνωρίζετε ότι τούτη εδώ η παράταξη, αυτό το κόμμα, ποτέ δεν σας είπε ψέματα, ποτέ δεν σας έκρυψε την αλήθεια, ποτέ δεν συνωμότησε πίσω από τις πλάτες σας. Είναι η υπεύθυνη, η έντιμη, η συνεπής παράταξη, που θα υπάρχει όσο υπάρχει Ελλάδα. Και η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γιώργος Βουλγαράκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα συνεχίσει τις μεγάλες τομές που έχει εξαγγείλει, επιλέγοντας ως σύμμαχό της τον έλληνα πολίτη και αφήνοντας «τα όποια συμφέροντα να πάνε σε εκείνους που τα υπηρετούν», κάνοντας λόγο για «λυσσαλέα συμφέροντα, που λυσσομανούν εναντίον της ΝΔ».

Στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο υπουργός Πολιτισμού σχολίασε τις αναφορές του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών:

«Του συνιστώ, να μην παρασύρεται από τον ίσκιο του, γιατί τον βλέπει πρωί και νομίζει πως είναι μεγάλος. Και επειδή ψελλίζουν τελευταία κάτι για εκλογές, θα τους συνιστούσα να μετρήσουν τον ίσκιο τους όταν ο ήλιος είναι πάνω από το κεφάλι τους. Θα απογοητευτούν και τότε δεν θα πρέπει να πουν τίποτε στον ελληνικό λαό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή