«Πεντάρα»... δια περιπάτου ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 τον Απόλλωνα στην Αθήνα και διατήρησε το +9 από τον δεύτερο, Ολυμπιακό
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 21:02
UPD:21:13
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Σε έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, ο ΠΑΟΚ.

Ο επίδοδος πρωταθλητής διέλυσε με 5-1 τον ουραγό της Super League και μετά από 21 αγωνιστικές διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας του +9 που έχει από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Το ματς στην Αθήνα ήταν κάτι σαν προπόνηση για τους Θεσσαλονικείς, που φρόντισαν από το πρώτο μέρος να «καθαρίσουν» με την υπόθεση νίκη και στο δεύτερο να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας.

Μόλις στο 9ο λεπτό η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε προηγηθεί με 2-0, χάρις στα τέρματα των Πέλκα στο 4΄ (κεφαλιά) και Ολιβέιρα στο 9΄ (σουτ).

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν πλήρως και παρότι δέχτηκαν δύο γρήγορα γκολ δεν κλείστηκαν, αλλά αντίθετα, συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά. Στο 7΄ μάλιστα, λίγο έλλειψε να ισοφαρίσουν με τον Μπεντινέλι (απέκρουσε ο Πασχαλάκης), ενώ στο 15΄ το σουτ από τον ίδιο παίκτη κατέληξε άουτ.

Στο 33΄ ο Μπίσεσβαρ σημείωσε το 3-0 με πλασέ από γύρισμα του Λημνιού, δημιουργώντας περιέργεια για το που θα μπορούσε να φτάσει η έκταση του σκορ αν η συνάντηση συνεχιζόταν σε αυτό το μοτίβο.

Και συνεχίστηκε, καθώς στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν, με σκόρερ τον Ντ΄ Ούρσο ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη. Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος» έφτασε στο 4-1 με τον Σφιντέρσκι στο 78΄, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και έκλεισε το σκορ με τον Πέδρο Ενρίκε στο 89΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις