Βόλεϊ: Ο Παμβοχαϊκός σταμάτησε τον ΠΑΟΚ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 23:42
UPD:17/02/2019 15:15
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνισή του, ο Παμβοχαϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο Βραχάτι 3-1 για τη 16η αγωνιστική και υποχρέωσε τον «Δικέφαλο» στην τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα και πρώτη στη Βόχα ύστερα από τρία χρόνια.

Οι Πελοποννήσιοι ξαναμπήκαν στην πρώτη τετράδα, ενώ ο ΠΑΟΚ, που έπαιξε χωρίς τον Γκάρετ Μουαγκουτούτια, άφησε ανοιχτή την υπόθεση της δεύτερης θέσης.

Την τέταρτη νίκη του πανηγύρισε ο Ηρακλής. Με κορυφαίο τον Εγκόρ Ποπόφ και μόλις 11 λάθη σε τρία σετ, ο «γηραιός» επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0 σετ και ανέβηκε στην έκτη θέση.

Ούτε η Κομοτηνή κατάφερε να ανακόψει την πορεία του φορμαρισμένου Παναθηναϊκού, που με κορυφαίους τους νεαρούς Ανδρεόπουλο και Ράπτη νίκησε 3-1 την ομάδα της Ροδόπης και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, πλησιάζοντας τον ΠΑΟΚ στους 5 βαθμούς.

Στην Α1 Γυναικών, όπου επίσης διεξήχθη η 16η αγωνιστική, δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Η «τρόικα» της κορυφής (Ολυμπιακός, ΑΟ Θήρας, Πανναξιακός) συνέχισε με εύκολες νίκες, ενώ στο ντέρμπι για την τέταρτη θέση η Θέτις νίκησε στη Βούλα τον Άρη με 3-1 και πήρε διαφορά 5 βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα: Πανναξιακός - Μαρκόπουλο 3-0, Πορφύρας - Αίας Ευόσμου 3-0, Μακεδόνες - ΓΣ Ηλιούπολης 3-1, Κόρινθος - Ολυμπιακός 0-3, Θέτις - Άρης 3-1, ΑΟ Θήρας - Ηλυσιακός 3-0.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις