«Πελάτης» του Ατρόμητου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 21:32
UPD:21:44
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Ο Ατρόμητος νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα, αυτή τη φορά στους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε 2-0 και μείωσε σε 1 βαθμό τη διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ, που παίζει αύριο με τον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11΄ με τον Κουλούρη, ο οποίος είχε σημειώσει και το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι του Περιστερίου: ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ και ο διεθνής επιθετικός πρόλαβε την έξοδο του Βελλίδη για το 0-1.

Ο ΠΑΣ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο, όταν στο 20΄ ο Μέγερι έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Κάστρο και στο ριμπάουντ ο Αθανασιάδης αστόχησε απελπιστικά, ενώ στο 21΄ ο Ούγγρος τερματοφύλακας σταμάτησε με το πόδι τον Μάνο.

Οι Περιστεριώτες, από την πλευρά τους, έφτασαν μια ανάσα από το 0-2 στο 29ο λεπτό, όταν ο Σάκιτς εκμεταλλεύτηκε λάθη στην άμυνα, βρήκε τον Κουλούρη στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο νεαρός φορ σούταρε άουτ σε άδειο τέρμα!

Τελικά το πέτυχαν στο 50΄, όταν ο Χατζηϊσαΐας παρότι στόπερ έκανε την κούρσα σε αντεπίθεση της ομάδας του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ουάρντα για το 0-2.

Ο Ατρόμητος έφτασε μια ανάσα από το 0-3 αλλά ο Κουλούρης στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις