Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Αστέρα

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 21:03
UPD:17/02/2019 19:57
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ένα γκολ (16΄ Άλτμαν) ήταν αρκετό προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τρεις αγωνιστικές, να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο στο β΄ γύρο και να μειώσει στον ένα βαθμό (με ματς περισσότερο) από τον πέμπτο Άρη.

«Θύμα» του ο Αστέρας Τρίπολης, που χάνοντας 0-1 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, γνώρισε την έκτη ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια του.

Οι  γηπεδούχοι ξεκίνησαν βάζοντας πίεση και βγάζοντας ενέργεια, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 16ο λεπτό, όταν ο Κουρμπέλης βρήκε τον Άλτμαν, εκείνος κατέβασε με το στήθος και τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 30΄, όταν ο Κυριακόπουλος έδωσε ασίστ στον Καλτσά, που σούταρε στα... ουράνια προ του Διούδη, ενώ αν άφηνε την μπάλα να περάσει ο Μανιάς θα έμπαινε μαζί της στα δίχτυα.

Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο 57΄ ο Μανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν πλάσαρε άουτ έχοντας όλη την εστία «πιάτο», μετά την πάσα του Φερνάντεθ.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, είχε μια καλή ευκαιρία για να κλειδώσει» τη νίκη στο 77΄, αλλά ο Μακέντα πλάσαρε άσχημα και άστοχα μετά την πάσα του Χατζηγιοβάνη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις