Formula 1: Ανανεωμένη θα εμφανιστεί η Williams

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 19:23
UPD:19:26
EPA/ERWIN SCHERIAU
A- A A+

Ανανεωμένη εμφανισιακά θα παρουσιαστεί η Williams στη νέα σεζόν της Formula 1.

Η ομάδα αποκάλυψε τα νέα χρώματά της ενόψει του 2019, καθώς και το νέο χορηγό του ονόματός της. Η εννέα φορές πρωταθλήτρια κατασκευαστών, τα μονοθέσια της οποίας θα είναι... βαμμένα σε έντονο γαλάζιο, μαύρο και άσπρο, παρουσίασε τα νέα χρώματά της στο εργοστάσιο της ομάδας στο Γκρόουβ, σε ένα αυτοκίνητο προδιαγραφών του 2018.

Οι φίλοι της Williams θα πρέπει να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμη, προκειμένου να δουν το μονοθέσιο του 2019, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία FW42, με τα καινούρια χρώματα της ομάδας, αλλά και τη μάρκα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Rokit.

Οι άνθρωποι της Williams ελπίζουν ότι με το νέο μονοθέσιο η ομάδα θα γυρίσει σελίδα και θα σταματήσει η... κατηφόρα που την «έριξε» στην 10η και τελευταία θέση των κατασκευαστών το 2018 με συγκομιδή μόλις επτά βαθμών, τους τέσσερις εκ των οποίων πήρε ο Λανς Στρολ με την όγδοη θέση του στο γκραν πρι του Αζερμπαϊτζάν.

Η FW42 θα παρουσιαστεί επίσημα την πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών, οι οποίες αρχίζουν στις 18 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης.

Το μονοθέσιο της Williams για το 2019 θα οδηγούν ο Βρετανός Τζορτζ Ράσελ, ο οποίος στέφθηκε πέρυσι πρωταθλητής στη Φόρμουλα 2, και ο Πολωνός Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο οποίος επιστρέφει στη Φόρμουλα Ένα ύστερα από απουσία οκτώ ετών, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο δεξί χέρι σε αγώνα ράλι στην Ιταλία τον Φεβρουάριο του 2011.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις