Ομάδα όνειρο η Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 20:30
UPD:20:35
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Η Μάντσεστερ Σίτι «σκορπά τον τρόμο» στο διάβα της.

Ένα ονειρώδες πρώτο 45λεπτο έφερε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στο 4-0 επί της Τσέλσι και στο δεύτερο μέρος «γράφτηκε» ο επίλογος στην πιο εμφατική νίκη των «πολιτών» στην Premier League (6-0).

Ντέρμπι... στα χαρτιά ήταν η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, με τους πρωταθλητές να «σκορπίζουν στους πέντε ανέμους» τους Λονδρέζους. Η Σίτι έπιασε ξανά την Λίβερπουλ στην κορυφή (έχει κι ένα ματς περισσότερο) και η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Οι «σίτιζενς» ήταν καταιγιστικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο 25λεπτο, οπότε προηγήθηκαν 4-0 (!) με δύο γκολ του Αγουέρο, ένα του Στέρλινγκ κι ένα του Γκιντογάν.

Αν και προσωρινά «κατέβασαν στροφές», οι πρωταθλητές πάτησαν ξανά γκάζι στο β΄ ημίχρονο και πέτυχαν άλλα δύο γκολ, με πέναλτι του Αγουέρο (δεύτερο χατ-τρικ στα τελευταία τρία ματς) και σουτ του Στέρλινγκ.

Η ήττα ρίχνει την Τσέλσι στην έκτη θέση και φέρνει τέταρτη πλέον τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατάφερε μετά την αλλαγή προπονητή να καλύψει διαφορά έντεκα βαθμών από την προνομιούχο τετράδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις