Με υπογραφή Αθανασιάδη

Ο ΠΑΣ «εκτέλεσε» τον τραγικό επιθετικά, Παναθηναϊκό (1-0) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 21:54
UPD:22:03
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Η κλάση του Στέφανου Αθανασιάδη «έκρινε» το ματς, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός.

Το εξαιρετικό γκολ του έμπειρου επιθετικού στο 73΄ χάρισε στους Ηπειρώτες ένα πολύ μεγάλο «τρίποντο» στη μάχη που δίνουν για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι σε έναν πάρα πολύ κακό επιθετικά Παναθηναϊκό.

Η προβληματική εικόνα των «πρασίνων» στον β΄ γύρο της Super League παραμένει, με τους παίκτες του Γιώργου Δώνη να μην μπορούν να συνδυαστούν, να κάνουν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και να μην απειλούν εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων στο δεύτερο ημίχρονο.

Μοιραία για το «τριφύλλι» ήρθε ένα ακόμη άσχημο αποτέλεσμα και, πλέον, το έργο της αθηναϊκής ομάδας για την 5η θέση δυσκολεύει περισσότερο.   

Το ματς στους «Ζωσιμάδες» δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους «πράσινους», με τον τον Γιώργο Δώνη να προβαίνει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών των Κουλιμπαλί (7΄) και Ινσούα στο 20΄. Ο τελευταίος μάλιστα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από... εναέρια σύγκρουση που είχε με τον Σκόνδρα, μένοντας ζαλισμένος στο έδαφος για αρκετή ώρα.

Η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος ανήκε στους Γιαννιώτες. Στο 34΄ ο Κρίζμαν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Διούδης κατάφερε να μπλοκάρει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο διάστημα αυτό ο Παναθηναϊκός ήταν «άφαντος» επιθετικά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία σημαντική στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όταν από γύρισμα του Γιόχανσον στο 48΄ δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν γρήγορος και στο 73΄ ο Αθανασιάδης ολοκλήρωσε αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, όταν μετά από σέντρα του Νικολιά από αριστερά. Ο Μαυρομμάτης τον έχασε και με γυριστή κεφαλιά ο έμπειρος επιθετικός «κάρφωσε» την μπάλα στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει, Διούδη.

Στο 87΄ ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» την ισοφάριση, αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Γιόχανσον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις