Ο Γ. Αλογοσκούφης για την παραίτηση Φλωρίδη

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2006 11:38
A- A A+

«Με τις χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Φλωρίδης αποκάλυψε το κρυφό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία: Ελεύθερες απολύσεις και αύξηση της φορολογίας. Αυτό είναι το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε την παρουσίασε με προχθεσινή του ομιλία ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την αποπομπή του Συντονιστή του Τομέα Οικονομικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Φλωρίδη http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/04/07/1175691.htm .

«Οι υβριστικές επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης δεν είχαν άλλο στόχο από το να κρύψουν αυτές τις επιδιώξεις του. Το σκανδιναβικό μοντέλο των ελεύθερων απολύσεων και της υψηλής φορολογίας, στο οποίο αρέσκεται να αναφέρεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να μεταφερθεί στην Ελλάδα. ¶λλωστε, το μοντέλο αυτό προϋποθέτει και μία συναινετική πολιτική συμπεριφορά, στην οποία το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί», πρόσθεσε ο κ. Αλογοσκούφης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή