Στην εισαγγελία οι καταγγελίες Νικολόπουλου

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 17:03
UPD:17:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
A- A A+

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την ΓΑΔΑ η ένορκη κατάθεση που έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που στρέφεται σε βάρος του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του, η οποία επέχει θέση μήνυσης, καταγγέλλει τον Πάνο Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο κ.Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλείται στην κατάθεσή του γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι »από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις» κι ότι «θα τα πούμε το απόγευμα» εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, έδωσε στη δημοσιότητα «τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού». 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή