ΚΚΕ: Κοροϊδία «η κάρτα με τα δικαιώματα του πολίτη»

Ανακοίνωση με αφορμή την ομιλία Καραμανλή
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2006 13:31
A- A A+

Ανακοίνωση με αφορμη τη σημερινή ομιλία του κ. Καραμανλή στη Συνδιάσκεψη της ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση εξέδωσε το ΚΚΕ.

Όπως επισημαίνεται, «η ομιλία του πρωθυπουργού σημαίνει ένα πράγμα: Ότι η αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ (λιτότητα, φόροι, ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποίηση, τσιμεντοποίηση και άλλα) θα εξειδικευθούν ακόμα περισσότερο και στο τοπικό - δημοτικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι άλλο από την ένταση της επίθεσης κατά του λαού».

Όσο για την «κάρτα με τα δικαιώματα του πολίτη», σύμφωνα με το ΚΚΕ, «δεν αποτελεί άλλο από κοροϊδία». «Τα δικαιώματα στη δουλειά για όλους, στον ελεύθερο χρόνο, στην αξιοπρεπή διαβίωση είναι ξένα προς τα συμφέροντα που η ΝΔ υπηρετεί. Αποδείχθηκε αυτό και κατά την υπογραφή της επαίσχυντης Συλλογικής Σύμβασης μεταξύ ΓΣΕΕ - ΣΕΒ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ και καταλήγει:

«Στις ερχόμενες τοπικές εκλογές ο λαός πρέπει να εκφραστεί με καταψήφιση των συνδυασμών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με εγκατάλειψη και των δύο και με ενίσχυση των συνδυασμών που υποστηρίζει το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενες δυνάμεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή