ΠΑΣΟΚ: Διημερίδα για την Ευρωπαϊκή Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2006 15:18
A- A A+

Διημερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκή Αυτοδιοίκηση: Θετικές εμπειρίες - καινοτόμες πολιτικές», διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου (ξενοδοχείο Αthens Imperial Grecotel, πλ. Καραϊσκάκη), η Σοσιαλιστική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνεργασία με τον Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ.

Η διημερίδα στοχεύει να ενημερώσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους υποψηφίους Δημάρχους και Νομάρχες, που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, για τις πολιτικές και τις τάσεις που επικρατούν στην Ευρώπη, σχετικά με την Αυτοδιοίκηση αλλά και για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους πολίτες και τη συμβολή της στην ενσωμάτωση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Τη διημερίδα θα κλείσει με ομιλία του το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, ενώ την έναρξη των εργασιών της διημερίδας θα κάνει η γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις τους, μεταξύ άλλων, ο Gerhard Stahl, γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Περιφερειών της Ε.Ε., ο Giovanni Di Stasi, πρόεδρος του Συμβουλίου Περιφερειών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Edi Rama, δήμαρχος Τιράνων, ο Pasqual Maragal, τέως δήμαρχος της Βαρκελώνης και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Καταλονίας και η Μαρριέτα Καραμανλή, αντιδήμαρχος της πόλης Λε Μαν της Γαλλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή