Μία αγωνιστική στον Μάνταλο, χάνει το ματς με τον Ατρόμητο

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 15:15
UPD:15:15
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Μία αγωνιστική αποκλεισμού επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της Super League στον Πέτρο Μάνταλο, για τον πανηγυρισμό του στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου ο αρχηγός της Ένωσης τίθεται νοκ άουτ από τον αποψινό πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30).

Η ποινή αυτή ήταν αντίστοιχη με εκείνες που είχαν επιβληθεί μέσα στη σεζόν στους Φορτούνη και Πασχαλάκη, για ανάλογα περιστατικά σε αγώνες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Μάνταλος δεν παρέστη στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης (είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τους Περιστεριώτες). Η νομική εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, υποστήριξε πως ο διεθνής άσος δεν έχει προκαλέσει ποτέ και πως κοσμεί το χώρο του ποδοσφαίρου. 

Επίσης τόνισε πως για να ασκηθεί δίωξη πρέπει το περιστατικό να διέλαθε της προσοχής του διαιτητή και προσκόμισε φωτογραφίες από τη φάση, λέγοντας πως είναι φανερό πως όλα όσα συνέβησαν έγιναν μπροστά στον διαιτητή και τους συνεργάτες του. 

Η ΑΕΚ παρουσίασε, παράλληλα, και φωτογραφίες από τον πανηγυρισμό του Μαουρίσιο στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε κληθεί και εκείνος σε απολογία. 

Ο δικαστής εξήγησε πως ο πανηγυρισμός του Μάνταλου έγινε μπροστά στον Βιεϊρίνια, κάτι που είχε κάνει με παίκτη της Ένωσης ο Μαουρίσιο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις