Λάρισα: Σύσκεψη αγροτών για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 12:17
UPD:14:43
INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Σύσκεψη έχουν συγκαλέσει στις 18.00 οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας, προκειμένου να συζητήσουν για τις μορφές κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους, όπως ήδη έχουν αποφασίσει από χθες οι εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα στη πανελλαδική συνάντησή τους.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, επανέλαβε το κάλεσμα προς τους αγρότες για ενίσχυση των μπλόκων που ήδη έχουν στηθεί και πρόσθεσε ότι αναμένονται αποφάσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Αναφερόμενος στο θέμα του διαλόγου με τη κυβέρνηση για την συζήτηση των αιτημάτων τους, ο κ. Μαρούδας επεσήμανε ότι οι αγρότες με βάση την χθεσινή πρότασή τους είναι πρόθυμοι να συναντηθούν με την κυβέρνηση, διευκρινίζοντας ότι ζητούν να προσέλθουν στον διάλογο με κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών υπό τον Πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

«Εμείς ζητάμε συνάντηση με την κυβέρνηση. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τον κ. Αραχωβίτη, αλλά έχει δηλώσει αναρμόδιος στα πιο πολλά θέματα. Εξάλλου έχουμε συναντηθεί μαζί του και οι απαντήσεις του δεν μας ικανοποίησαν» είπε ο κ. Μαρούδας.

«Η πρόταση της κυβέρνησης για φθηνότερο αγροτικό πετρέλαιο θα συζητηθεί την Τετάρτη, οπότε και αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τους εκπροσώπους των μπλόκων» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή